1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων...

Ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αιγιαλείας, μιας περιοχής με έντονο πρόβλημα στη διαχείριση των απορριμμάτων

Ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αιγιαλείας.

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος παρευρέθηκε το Σάββατο 31/8 στο Αίγιο, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλου Δημήτρη.

 

Ήταν μια κίνηση συμβολική καθώς το Αίγιο είναι μια από τις πλέον προβληματικές περιπτώσεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, μετά την αναστολή της λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην Αιγείρα. Σήμερα στους δρόμους της πόλης υπάρχουν απορρίμματα που ξεπερνούν του 3.500 τόνους.

 

Ο Μανώλης Γραφάκος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή και στο νέο δημοτικό συμβούλιο και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να πράξουν ότι απαιτείται, ώστε η εικόνα του Αιγίου με απορρίμματα στους δρόμους, να είναι σύντομα παρελθόν. Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα βοηθήσει καταλυτικά στην κατεύθυνση αυτή.

 

Ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Γραφάκο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη μέχρι τώρα σημαντική βοήθειά τους προς το Δήμο Αιγιαλείας, που έχει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα. 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο