1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας...

Βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κτιρίου του ΥΠΕΝ στην οδό Πατησίων 147 με τη συνδρομή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από πρωτοβουλία και σχετικό αίτημα του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος προσφέρθηκε να συνδράμει, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης,  στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κτιρίου του ΥΠΕΝ στην οδό Πατησίων 147. 

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος προσφέρθηκε:

α) να κατασκευάσει ράμπα πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες για την εξυπηρέτηση τόσο των υπαλλήλων όσο και των πολιτών,

β) να χρηματοδοτήσει τη φύλαξη του κτιρίου για ένα τρίμηνο μέχρι να εξασφαλιστεί η φύλαξη από δημόσια κονδύλια.

Οι ελλείψεις αυτές διαπιστώθηκαν μετά από επιτόπια επίσκεψη του Γενικού κ. Αραβώση στο κτίριο της οδού Πατησίων 147 και συζήτηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η νέα ηγεσία του ΥΠΕΝ δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση φαινομένων, που πλήττουν την εικόνα της δημόσιας διοίκησης και προσδίδουν στο κράτος αρνητικό κοινωνικό πρόσημο. Στην προσπάθεια αυτή προσδοκούμε στη βοήθεια και του ιδιωτικού τομέα. Άλλωστε η δημιουργία ενός πιο σύγχρονου και πιο ευρωπαϊκού κράτους μπορεί και πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο