1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη με...

Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη με το Προεδρείο του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια

 

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης συναντήθηκε χθες με το προεδρείο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΕΕΠ) και τον επικεφαλής του κ. Παναγιώτη Οφθαλμίδη. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός του ΥΠΕΝ αναφορικά με την περαιτέρω αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ.

Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του ΠΣΕΕΠ, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι με βάση  τη γνωστή δέσμευση της χώρας απέναντι στους θεσμούς (που επαναβεβαιώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2019), η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στο ΤΑΙΠΕΔ να διερευνήσει όλες τις  δυνατότητες ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με τον πιο επωφελή τρόπο για το Δημόσιο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι κατά τη λήψη των αποφάσεων θα συνεκτιμηθούν όλοι οι παράγοντες της εσωτερικής και διεθνούς οικονομικής συγκυρίας σε συνδυασμό με τον στρατηγικό ρόλο της εταιρείας για το ενεργειακό σύστημα της χώρας.

Ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε τέλος τους εκπροσώπους των εργαζομένων των ΕΛΠΕ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να ανησυχούν για το εργασιακό παρόν και μέλλον τους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο