1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του...

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης (ΚΣΔ) για την επένδυση στο Ελληνικό

 

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκαν από το Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη και από το Γενικό Γραμματέα Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Αραβώση οι προτεινόμενες τροποποιήσεις επί της από 4 Ιουλίου 2019 εκδοθείσας ΚΥΑ με θέμα “Έγκριση γενικής οργάνωσης του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά, και των περιβαλλοντικών όρων αυτού” (ΦΕΚ Β/2792/4-7-2019). Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η εισήγηση για την ΚΥΑ με θέμα «Έγκριση χωρικής οργάνωσης της Ζώνης Ανάπτυξης Α-Α1 “Γειτονιά Τουρισμού-Αναψυχής και Επιχειρηματικού Πάρκου” του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά και των περιβαλλοντικών όρων αυτής».

Το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας μετά από διαλογική συζήτηση εισηγήθηκε την προώθηση των ανωτέρω σχεδίων ΚΥΑ προς τους αρμόδιους Υπουργούς για υπογραφή.

Το ΚΣΔ αποτελείται από τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο (γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής του ΥΠΟΙΚ), την κα Αγγελική Καστανά (νομική σύμβουλο του ΝΣΚ), τον κ. Πελοπίδα Καλλίρη (γ.γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων), τον κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη (γ.γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ), τον κ. Κωνσταντίνο Αραβώση (γ.γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ), τον κ. Γεώργιο Διδασκάλου (γ.γ. Πολιτισμού και Αθλητισμού), τον κ. Αντώνη Τζωρτζακάκη (γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης), τον κ. Γεώργιο Καραγιάννη (γ.γ. Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Νικόλαο Σταθόπουλο (γ.γ. Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών), τον κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο (γ.γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) και τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη (γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού).

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο