1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Περιβάλλοντος...

Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με την Υπουργό Προστασίας Περιβάλλοντος του Ισραήλ, Gila Gamliel

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με την Υπουργό Προστασίας Περιβάλλοντος του Ισραήλ, Gila Gamliel.

Ο Υπουργός εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη του προς την ομόλογό του για το πρόσφατο τραγικό συμβάν θαλάσσιας ρύπανσης στα διεθνή ύδατα ανοικτά του Ισραήλ και τις επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον.

Ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρίσκονται στη διάθεση της Ισραηλινής διοίκησης προκειμένου να παράσχουν βοήθεια εφόσον χρειαστεί, ενώ ενημέρωσε την κα Gamliel ότι υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις με υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα της απορρύπανσης, γεγονός που αποδεικνύεται και από την αντιμετώπιση αντίστοιχου συμβάντος στον Σαρωνικό Κόλπο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η κα Gamliel ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σκρέκα για το ενδιαφέρον και την άμεση επικοινωνία. Οι δύο Υπουργοί δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν σε στενή συνεργασία, καθώς προτεραιότητα και των δύο χωρών αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο