1. Αρχική
  2. /
  3. Ανακοινώσεις Τύπου
  4. /
  5. Εγκρίσεις πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών...

Εγκρίσεις πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών θεμάτων

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος,  Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν μια σειρά από σημαντικά πολεοδομικά και αρχιτεκτονικά θέματα.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, εγκρίθηκαν οι εξής υποθέσεις:

  1. Η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης πενταώροφου κτηρίου γραφείων και στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με δύο υπόγεια, με τροποποίηση μελετών, αλλαγής όψεων και φέροντα οργανισμού, στο 15ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, περιοχή ΒΙ.ΠΑ., ΟΤ10Β, στη θέση Καλυφτάκη του Δήμου Κηφισιάς. Το νέο κτήριο θα στεγάσει τα γραφεία και τους χώρους παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων του ANTENNA GROUP.
  2. Η αρχιτεκτονική μελέτη για ανέγερση βιομηχανίας, παραγωγής χαρτοπολτού-χαρτιού, χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων της εταιρείας ΠΑΚΟ Α.Ε., σε εκτός σχεδίου περιοχή της Τ.Κ Βαθύκοιλου – ΔΕ ενότητας Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας της Π.Ε. Φθιώτιδας.
  3. Η αρχιτεκτονική μελέτη νέου πολυώροφου κτήριού γραφείων με υπόγειο, στην πολεοδομική ενότητα 7 επί των οδών Νερατζιωτίσσης και Νηρηίδων του Δήμου Αμαρουσίου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο