1. Αρχική
  2. /
  3. Δημόσια Διαβούλευση
  4. /
  5. Σε διαβούλευση η Ειδική...

Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), αναφορικά με τις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000» τμήματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ( 2η Ομάδα περιοχών)

Από σήμερα, τίθεται σε διαβούλευση:

η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά σε προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», της Περιφέρειας  Πελοποννήσου.

Ειδικότερα πρόκειται για την περιοχή:

ΕΠΜ 10β: Ομάδα περιοχών Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας (μέρους)

Η Διαδικασία της Διαβούλευσης για το υπόλοιπο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΠΜ 10α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Λακωνίας -μέρους- και Μεσσηνίας), έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η Μελέτη έχει εγκριθεί και εκπονείται σχέδιο ΠΔ.

Η δημόσια διαβούλευση για τις ΕΠΜ,  η οποία διενεργείται από τους μελετητές των ΕΠΜ, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας https://ypen.gov.gr/diavouleusi και θα διαρκέσει έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2023. Θα ακολουθήσει η εκπόνηση των σχεδίων ΠΔ και των ΥΑ για τα σχέδια διαχείρισης.

Η συμμετοχή και τα σχόλιά σας, είναι σημαντικά για το εγχείρημα της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Η Διαβούλευση της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», τμήματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ( 2η Ομάδα περιοχών), παρατείνεται ως 31.10.2023.

Μετάβαση στο περιεχόμενο