1. Αρχική
  2. /
  3. Δημόσια Διαβούλευση
  4. /
  5. Σε διαβούλευση η Ειδική...

Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», στην Εύβοια και σε τμήμα της Στερεάς Ελλάδας

Από σήμερα τίθεται σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», στην Εύβοια και σε τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.

Ειδικότερα πρόκειται για την περιοχή:

ΕΠΜ 6α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας (μέρους) και Εύβοιας

Η δημόσια διαβούλευση για την ΕΠΜ,  η οποία διενεργείται από τους μελετητές των ΕΠΜ, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας https://ypen.gov.gr/diavouleusi και θα διαρκέσει έως και τις 10 Νοεμβρίου 2022. Θα ακολουθήσει η εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών με τα αντίστοιχα Προεδρικά Διατάγματα.

Η διαβούλευση για τις τρεις πρώτες περιοχές στην Κρήτη, τον Έβρο και την Πελοπόννησο, έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ για τις τρεις επόμενες, ήτοι την Θεσσαλία (2 μελέτες) και  την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συμμετοχή και τα σχόλιά σας, είναι σημαντικά για το εγχείρημα της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο