1. Αρχική
 2. /
 3. Γνωμοδοτήσεις ΚΕΣΥΠΟΘΑ
 4. /
 5. ΚΕΣΥΠΟΘΑ – 2η Συνεδρίαση...

ΚΕΣΥΠΟΘΑ – 2η Συνεδρίαση 2019

 1. Πράξη 11 – Σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης «Αξιολόγηση και Αναθεώρηση του Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τη Βιομηχανία». Έγκριση:
  • της διενέργειας διαγωνισμού
  • των τεχνικών προδιαγραφών και των εγγράφων της σύμβασης
  • των απαιτήσεων συμμετοχής των οικονομικών φορέων στη διαδικασία σύναψης
  • σύμβασης.
 2. Πράξη 12 – Δήμος Μυκόνου περιοχή Πλατύ Γιαλός
  Προέγκριση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) στην περιοχή Πλατύ Γιαλός του Δήμου Μυκόνου.
 3. Πράξη 13 – Δήμος Θεσσαλονίκης
  Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Θεσσαλονίκης στα ΟΤ Γ215 και Γ216 μεταξύ των οδών Αναξιμάνδρου, Γυμν. Μικρού και Α.Τούσα με άρση και επανεπιβολή απαλλοτρίωσης λόγω συμμόρφωσης δικαστικής
  απόφασης άρσης απαλλοτρίωσης που αφορά σε ακίνητο φερόμενης ιδιοκτησίας της κ. Άννας – Αικατερίνης Μωραΐτη κλπ.
 4. Πράξη 14 – Δήμος Πηνειού
  Αναθεώρηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Γαστούνης στις πολεοδομικές ενότητες ΠΕ «Βόρεια Γειτονιά» και «Νότια Γειτονιά» και σημειακή επέκταση με μικρή μετατόπιση οριακών οδών.
 5. Πράξη 15 – Δήμος Επιδαύρου Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
  Συμπληρωματική εισήγηση για την Αναθεώρηση – Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» στη θέση «Ξεβίγλι» Νέας Επιδαύρου του Δήμου Επιδαύρου της Περιφερειακής Ενότητας
  Αργολίδας.
 6. Πράξη 16 – Διαβίβαση από το ΣΥΠΟΘΑ Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών για εξαίρεση από το χαρακτηρισμό ως «αξιόλογου τεχνικού» έργου και απαλλαγή από την υποχρέωση διενέργειας αρχιτεκτονικού διαγωνισμού του έργου με θέμα «Αποκατάσταση κτηρίων Περιφέρειας Αττικής στο Βοτανικό (πρώην Λυσσιατρείο)».
 7. Πράξη 17 – Διαβίβαση από το ΣΥΠΟΘΑ Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών για εξαίρεση από το χαρακτηρισμό ως «αξιόλογου τεχνικού» έργου και απαλλαγή από την υποχρέωση διενέργειας αρχιτεκτονικού διαγωνισμού του έργου με θέμα «Αναβάθμιση Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Αθηνών».
 8. Πράξη 18 – Εξέταση προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» σχετικά με ανάκληση έγκρισης εγκατάστασης δομικών κατασκευών σταθμού ραδιοεπικοινωνίας στην οδό Κυρηνείας 9 Δήμου Γλυφάδας με κωδική ονομασία «110 5244 ΚΗΡΗΝΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ».
 9. Πράξη 19 – Εξέταση προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» σχετικά με απόρριψη αίτησης έγκρισης εγκατάστασης σταθμού βάσης στην οδό Γρ.Λαμπράκη 22 και Ευτυχίας 4 στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με κωδική ονομασία «110 5132 ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ».
 10. Πράξη 20 – Εξέταση προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» σχετικά με επιστροφή φακέλου άδειας εγκατάστασης σταθμού βάσης επί των οδών Μελετίου Μεταξάκη και Λασθαίνους στο Δήμο Ιεράπετρας με κωδική ονομασία «100 2237 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ».
 11. Πράξη 21 – Εξέταση προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» σχετικά με ακύρωση της υπ’αρ. 2653/21.12.2017 απόφασης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Γρεβενών με την οποία τέθηκε στο αρχείο η υπ’αρ. 2226/4.12.2012 αίτηση για έγκριση εγκατάστασης σταθμού κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή «Τριμήνια» ΔΔ Καλαμιτσίου του Δήμου Γρεβενών με κωδική ονομασία «100 5900 ΤΡΙΜΗΝΙΑ».
Μετάβαση στο περιεχόμενο